Doe mee en wordt sponsor van Odd

Kunst is niet gratis. Eigenlijk kun je stellen dat kunst zelfs helemaal niet goedkoop is. U weet het wel, een voorwerp uit een warenhuis is veel goedkoper dan een uniek werk waar er maar één van is. Niet duizendvoudig, maar slechts één.
Mensen die een kunstobject kopen krijgen iets unieks waar vaak veel ontwikkeltijd en vakmanschap voor nodig is geweest om dat te realiseren. De kunstenaar moet ook nog ondernemer zijn, marketing doen, een website onderhouden, presentaties organiseren, aan exposities meedoen, net als een zzp-er een duizendpoot zijn.
Als organisatoren van de Odd kunstroute Venlo proberen we ieder jaar weer een podium aan een selectie van kunstenaars te geven. Middels openen van hun eigen atelier, expositie in plaatselijke musea of galerie houden we al voor de tiende keer een kunstroute.

varken

In het kader van het schrappen van het budget voor Kunst in Openbare Ruimte zoeken we uw sponsoring. We hopen zo volgend jaar weer kunstenaars en instellingen bijeen te kunnen brengen voor de volgende editie.
Dat kan niet zonder uw uitgesproken steun.

SPONSOR

Mede mogelijk gemaakt door de organisatie:

Jan Klop, Arjen Markenstein, Anja van Rijen, Yvonne Rooding, Ruud Simons en Galerie Wilms.